Header afbeelding
Sloopmeters gezocht…
23 november 2020

Sloopmeters komen vrij wanneer stallen, schuren en overige bebouwing wordt gesloopt. Deze vrijkomende sloopmeters kunnen onder voorwaarden ingezet worden om een ontwikkeling op de locatie zelf of elders te realiseren. Voorbeelden zijn de realisatie van een nieuwe woning, de vergroting van een bedrijfsgebouw of de realisatie van een groter bijgebouw bij een particulier. Gemeenten hebben hiervoor eigen specifieke regels (sloopbonus regeling of afwegingskader woningbouw). Het beleid is dus verschillend per gemeente.

De sloopmeters kunnen op eigen locatie worden ingezet, maar kunnen onder voorwaarden ook worden verplaatst/ verkocht om ergens anders in hetzelfde plangebied een ontwikkeling te realiseren. Voor deze verplaatsing ontvangt de verkoper/verplaatser een financiƫle vergoeding van de koper voor het slopen van bebouwing.

Locis Adviseurs koppelt sloopmeters aan een ontwikkellocatie en zijn daarom op zoek. Heeft u gebouwen die geen functie meer hebben, of wilt u juist uitbreiden of een nieuwe woning ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze website www.locisadviseurs.nl of bel 0315-820100.

© 2021 - Locis Adviseurs heeft zijn website laten maken met liefde door Fervent Digital.